DSC 0313

De eerste wedstrijden van de Zoetermeerse Highschool competitie zijn al weer gestart, de scholen- en wijkteams nemen het sportief tegen elkaar op. De uitslagen in deze poule liggen zo dicht bij elkaar en dat elk team zich volledig moet inspannen om een overwinning binnen te slepen.

De uitslagen in Poule A.

Schoolteam ONC Clauslaan 1 herpakt zich na de eerde nederlaag van twee weken geleden en wint met 9-6 van wijkteam Seghwaert

Wijkteam Palenstein (tevens koploper) speelt met 5-5 gelijk tegen Wijkteam Oosterheem

DSC 0310   DSC 0627

‘Beste van de beste competitie’ WEST 2

Naast de Highschoolcompetitie is ook, na weken van intensieve voorbereiding van de clubs en de KNVB gestart met een reguliere competitie onder 15 gestart in West II. De spelers zijn geselecteerd uit de scholencompetitie en zijn gekoppeld aan verenigingen. Deze spelers hebben nu een eerste stap gezet in hun ontwikkeling in het zaalvoetbal.

De C- selectie zaalvoetbal van Sv Oosterheem speelde hun eerste wedstrijd tegen TPP uit Rotterdam in sporthal Leidschenveen.

De spanning was duidelijk te zien bij de spelers. Ondanks een 1-7 verlies, was het een zeer mooie avond. Complimenten aan de spelers die zich sportief hebben gedragen en hun kwaliteiten hebben laten zien.

Op 18 febr. zullen de jongens hun tweede wedstrijd spelen om 19.00 uur tegen ZVV uit Den Haag.

-advertenties-

-goede doel-