P1160487Op zaterdag 13 december 2014 was de laatste cursusochtend van de opleiding junior assistent. De (jonge) cursisten hebben de afgelopen vijf weken hard gewerkt om het felbegeerde KNGU diploma Junior Assistent te ontvangen. De cursus is bedoeld voor alle assistenten vanaf 10 jaar om de basisprincipes van het vangen en begeleiden bij peuter- en kleutergymnastiek en turnlessen te leren. In vijf cursusochtenden werden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd en moesten de assistenten in hun stage-les een aantal opdrachten uitvoeren.

De cursus wordt jaarlijks gegeven, waarbij Gymnastiekvereniging Pro Patria en Gymnastiekvereniging CGV Zoetermeer om de beurt de organisatie op zich nemen. Dit jaar was Pro Patria aan de beurt.

Onder het toeziend oog van ouders en familie mochten negentien cursisten het felbegeerde KNGU diploma van Junior Gymnastiek Assistent 1 in ontvangst nemen. Pro Patria is trots dat zij weer 15 junior assistenten rijker is. Zij zullen (blijven) assisteren bij verschillende lessen van gymnastiekvereniging met het felbegeerde diploma op zak.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-