tamara en Cecilia en coach Ramesh

Tamara en Ceycilia samen met hun coach Ramesh

prijs tamara en rameshOp 30 november 2014 heeft Sportschool Da Graca met 2 jeugdvechters voor de eerste keer deelgenomen aan de Tora Tora Cup 2014 te Warnsveld. De Tora Tora Cup is een goed georganiseerde kyokushin karatetoernooi waar ongeveer 180 karateka’s aan hebben deelgenomen. Aan het begin van het toernooi kregen de coaches direct op papier te zien hoe laat de vechters moesten vechten, op welke mat er gevochten zou moeten worden en wie de tegenstanders waren. Dit geeft veel rust voor de vechters en coaches, die dan rustig kunnen wachten en op tijd met de warming up en mentale voorbereiding kunnen beginnen.

Na lange tijd waren teammaatjes Tamara Bindraban en Ceycilia de Vries samen in 1 poule ingedeeld. Tamara was in de eerste ronde vrijgeloot en stond direct in de halve finale. Zij ging als eerste de mat op en won in een keihard gevecht van haar tegenstander.

Ceycilia de Vries schakelde in de voorronde en in de halve finale haar tegenstanders met haar specialiteit de jodan mawashi geri snel en doeltreffend uit. De finale ging tussen Tamara en Ceycilia en werd na een mooi en technisch gevecht in het voordeel van Tamara beslist door de scheidsrechters.

Sportschool Da Graca heeft met het behalen van de 1e plaats voor Tamara en de 2e plaats voor Ceycilia wederom succesvol gepresteerd.

-advertenties-

-goede doel-