Gezelligheid Troef!

Gezelligheid TroefGezellig, omdat het een club is met enthousiaste mensen die gewoon een keertje per week hun sociale contacten willen treffen. De club is eigenlijk ontstaan, daar steeds meer mensen er ’s avonds niet meer op uit willen en soms ook alleen zijn komen te staan. Gezelligheid Troef! is een club die juist voor deze doelgroep haar deuren heeft openstaan. Steeds vaker komt het voor dat men als bridger zijn maatje verloren heeft. En dan? Zo gauw tref je niet iemand anders en moet je je gezellige uitje iedere week missen. Daardoor verlies je veel contacten.

Bij Gezelligheid Troef! mag men te allen tijde alleen binnenkomen. De club zorgt er namelijk voor dat altijd een speelpartner aanwezig is. Op deze wijze zal men na verloop van tijd weer opnieuw aan een vaste partner komen. Nog een verschil met de reguliere clubs is dat Gezelligheid Troef! een schema erop na houdt van 5 rondes per spelmiddag. Hier worden vanaf half twee per ronde 4 spellen gespeeld en is men rond half vijf klaar met spelen. Omdat de doelgroep het erg gemakkelijk vindt een keertje het koken van de avondmaaltijd  over te slaan, is er zelfs de mogelijkheid – indien men dit wenst natuurlijk – om voor een lage prijs een eenvoudige warme maaltijd te nuttigen.  Als clublid begrijp je dan al snel waarom er voor de naam gekozen is; Gezelligheid Troef!

De club is te vinden in het gezellige onderkomen van 2B-Home, vroeger bekend onder de naam Bridgehome. Centraal gelegen aan de rotonde van het Vernede Sportpark, vlak naast Nutricia en Zwembad De Driesprong. Kom eens een keertje op proef langs en kom weer onder de mensen!

Bel even tevoren om je aan te kondigen met nummer (079) 316.00.66

-advertenties-

-goede doel-