nk para tafeltennisOp 13 juni 2015 gaat het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis voor Parasporters (minder valide spelers) plaatsvinden in de Veur. Op dit toernooi zullen tussen de 80 en 100 spelers actief zijn in 9 verschillende klassen. Mede met hulp van de Dirk Kuijt Foundation, Stichting Multifun, Fonds gehandicaptensport en een aantal sponsoren in het Zoetermeers bedrijfsleven is de organisatie van dit grote toernooi in gang gezet.

para tafeltennisDaar waar in voorgaande jaren de organisatie in handen was van valide mensen wordt dit jaar het toernooi georganiseerd door Para Sporters. Zowel de voorzitter als de penningmeester zijn actief deelnemer geweest op het Para NK. Zij weten natuurlijk als geen ander wat de behoeftes van de spelers zijn. De organisatie van het toernooi zet zich voor 100% in om het toernooi tot een groot succes te maken, zij willen graag dat ene stapje meer zetten voor de spelers zodat de sporters zich deze dag alleen hoeven bezig te houden met hun sportieve prestatie.

Om dit mogelijk te maken vragen de para sporters uw hulp! Voor slechts 1 euro kunt u hen al ondersteunen! Wat krijgt u daarvoor terug? In ieder geval 4x een nieuwsbrief en de garantie dat 100% van uw geld gebruikt wordt voor de para sport. En u maakt ook nog kans op een Ajax Shirt met de bedrukking Fonds Gehandicaptensport. Stuur een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Meer info kunt ook vinden op www.nkparatafeltennis2015.nl

-advertenties-

-goede doel-