kings queen

Charina Diedeman met Kings & Queen

De organisatie van de Zoetermeerse Voetbalvierdaagse heeft de bandjes van het CKC uitgenodigd om het voetbalprogrogramma muzikaal aan te vullen. Charina Diedeman van Kings and Queens heeft vervolgens bij de gemeente een bijdrage van het X-ZJON! Jongerenbudget aangevraagd en gekregen voor het huren van o.a. het podium en geluidsapparatuur. De gemeente vindt het immers belangrijk dat zo veel mogelijk jong talent de kans krijgt om het muziekpodium te betreden. Zeker als sport, muziek en jongeren met elkaar worden verbonden.

Het Vrijwilligersplein van het DWO is voor de Voetbalvierdaagse ingericht als een gezellig horecaplein met een apart muziekpodium. Angel's Kiss opent het muziekprogramma om 14 uur. Daarna is het de beurt aan Disaster Crew gevolgd door zangeres Charlotte Zwarts met gitarist Ajay Karaya. Het CKC-optreden wordt afgesloten met een optreden door Kings & Queen. Toegang voor de optredens is gratis.

Hun optreden vindt plaats tijdens de jeugddag van de Zoetermeerse Voetbalvierdaagse. Jeugdvoetballers en –voetbalsters kunnen op die middag hun voetbalvaardigheden testen aan de hand van een aantal oefeningen in een voetbalcircuit. Bovendien zal er een loterij worden gehouden in samenwerking met Stichting DaDa. De opbrengsten van die loterij zijn voor stichting Kombino, die kinderopvang en specialistische opvang van kinderen met elkaar verbindt, op school, thuis of de BSO. Na hun verhuizing naar Meerzichtlaan 300-302 kan deze organisatie nieuwe, aangepaste speeltuintoestellen zeer goed gebruiken.

-advertenties-

-goede doel-