Oud-FeyenoordVan 14 tot en met 17 augustus zal de eerste editie van de Zoetermeerse Voetbalvierdaagse plaatsvinden op het terrein van voetbalclub s.v. DWO. De grote publiekstrekker van dit evenement is de wedstrijd tussen Oud-Feyenoord en Zoetermeer United, een team van oud-voetballers van de verschillende Zoetermeerse verenigingen.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdagavond 16 augustus om 19:30 uur. Tijdens de wedstrijd worden er loten verkocht voor een loterij met mooie (voetbal)prijzen en de opbrengst van deze loterij gaat volledig naar Stichting DaDa. Na afloop van de wedstrijd verplaatsen de activiteiten naar het veld dat Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer beschikbaar heeft gesteld voor de feesttent. Alle voetballiefhebbers kunnen hier onder het genot van een drankje genieten van livemuziek.

De kaarten voor Zoetermeer United tegen Oud-Feyenoord kosten € 5,- voor volwassenen en € 1,- voor kinderen (tot 18 jaar) en zijn sinds deze week te koop op verschillende locaties in Zoetermeer bij onze partners. In het Stadshart is dit bij Grand Café Vrienden en Sport 2000 Bakker. In de Dorpsstraat zijn de kaarten te verkrijgen bij de Pasta Company en in Meerzicht en Oosterheem bij Tico Meester Schoenmaker.

In het Westerpark zijn er op zaterdag 16 augustus beperkte parkeermogelijkheden. Er zijn 500 parkeerkaarten à € 3,- per stuk beschikbaar en er is een bewaakte fietsenstalling voor 750 fietsen van Biesieklette à € 1,- per fiets. De tips voor zaterdag 16 augustus zijn dus: kom zo veel mogelijk met de fiets en als u toch met de auto komt, wees op tijd en kom zo veel mogelijk samen!

De inschrijving voor de ING-jeugddag is nog open tot en met 7 augustus. Kijk voor meer informatie op www.somzoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-