tv77 fietsvierdagseToervereniging Zoetermeer’77 organiseert van 26 t/m 29 augustus voor de 37e keer de Rabobank Fiets 4-Daagse.

In de drukbevolkte Randstad zijn nog ongekende stukjes prachtige natuur die dienen als decor voor deze fiets 4-daagse. De sportiviteit en de uitgestippelde routes zijn een beleving! Dit jaar gaan de routes naar de Vier Windstreken dus Noord-Oost-Zuid-West en zijn geheel vernieuwd. Alle routes zijn uitgepijld en tevens verkrijgbaar op GPS. Deze vierdaagse is kleinschalig en daardoor ook erg gezellig. De laatste dag is er muziek en een loterij. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 25, 50 en 75 km.

Start en finish zijn bij het clubhuis van Toervereniging Zoetermeer'77, Buytenparklaan 3b, 2717 AX Zoetermeer. Start is elke dag tussen 10.00 en 11.00 uur. Kortom een leuke afsluiting van de vakantie.

De inschrijving voor de fietsvierdaagse is inmiddels geopend. Inlichtingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.tvzoetermeer77.nl

-advertenties-

-goede doel-