Toervereniging Zoetermeer77, organiseert i.s.m. 4 andere toerverenigingen op zondag 1 september voor de zesde keer de Randstad Fietstoertochten ofwel ‘Zuid-Hollands Mooiste’.

Deze fietstochten zijn uitgezet om dichtbij of veraf te genieten van het Groene Hart in al zijn facetten.

U komt langs rustige vlieten, door heerlijk groen, langs oude molens, ziet fraaie vogels en komt op onverwachte plekken.

fietstoertocht-tvzm77

Vorig jaar is goed geluisterd naar de opmerkingen van de deelnemers en alle verenigingen hebben nog eens gezocht naar heerlijke fietsplekken. Dit heeft geresulteerd in een nog fraaiere, nog meer autoluwe en nog aantrekkelijker route. 

U rijdt over wegen of komt langs plekken met namen als ‘Kortekerkepad, Weipoort, Bedelaarsbos, Wijde AA, Bergse Bos, Wollebrand’ enz. Kortom door al deze fraaie of historische plekken aan elkaar te rijgen, is een fietsroute ontstaan die als een ontdekkingsreis voelt.

Poets daarom uw fiets (nog eens) op, doe wat olie en vet op de draaiende delen en pomp verse zomerlucht in uw banden. U zult merken, dat vooral dat laatste een stuk lekkerder rijdt.

De toerfietstochten worden samen met het district Zuid-Holland van de landelijke toerfietsunie (NTFU, Nederlandse Toer Fiets Unie, www.ntfu.nl ) georganiseerd. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een kortere afstand of om eens flink door te fietsen, iedereen komt aan zijn trekken.

Met nadruk worden de recreatieve fietser en gezinnen uitgenodigd om mee te doen, de fietser op de gewone fiets die er even uit wil zijn, onder het motto ‘Fiets en Geniet’.  

Maar vanzelfsprekend is iedereen van harte uitgenodigd om mee te doen.

De afstanden die gefietst kunnen worden zijn 125, 85 en 45 km lang. Om de prijs hoeft u het niet te laten, u betaalt slechts € 3,00 voor de langste afstand en € 2,50 voor de drie kortere afstanden met routebeschrijving. (NTFU-kaarthouders krijgen € 1,-- korting). Jeugd t/m 16 jaar mag zelfs gratis meedoen.

Starten voor de Zuid-Holland Mooiste kunt u op 1 september 2013 vanaf het clubhuis van Toervereniging Zoetermeer77, Buitenparklaan 3b te Zoetermeer en wel voor

 

  • de 125 km   tussen 08.00 en 09.00 uur
  • de   85 km   tussen 08.00 en 11.00 uur en
  • de   45 km   tussen 09.00 en 13.00 uur .

 

Deze fietstochten vol verrassingen en historie zijn geheel uitgepijld en verder krijgt u een complete routebeschrijving met de nodige informatie mee.

-advertenties-

-goede doel-