sg-wzc-waterpolo

Foto: Olaf Otten

De vakantie is ten einde en het sportseizoen staat op het punt op om te beginnen. Kunnen de clubs zich handhaven? Wie gaat er promoveren en welke tegenslagen liggen er op de loer voor de Zoetermeerse sporters?

DSO-hoofdveldNiemand weet wat het nieuwe seizoen zal brengen, wel is het zeker dat wij voor u boven op het nieuws zullen zitten. Ook dit seizoen zullen we sportnieuws in de volle breedte voor u in beeld brengen. Tot die tijd hebben wij voor u:

Jeugd sport interviews, net als vorig jaar hebben wij voor u verschillende jeugdige sporters geïnterviewd in de meest uiteenlopende sporten. Wie weet wacht hun een lange sportcarrière of zelfs internationale faam? Deze korte interviews zijn leuk om even tussendoor te lezen.

Wilt u na de vakantie nu meteen gaan sporten dan hebben wij voor u alle tips op een rij in 'nu sporten!' Daar vindt u een overzicht van alle sportactiviteiten die u nu meteen kunt doen.

Wanneer u op zoek bent naar een andere of nieuwe sport dan hebben wij een zeer uitgebreid sportoverzicht waar alle sportclubs van Zoetermeer te vinden zijn. Het perfecte startpunt als u een club of vereniging zoekt. Zie sportaanbod.

Aan het einde van een sportseizoen is er altijd het sportgala. Heeft u ons artikel over het afgelopen gala al gelezen? zie sportgala 

 

Wij hopen op een mooi sportseizoen!

-advertenties-

-goede doel-