NSW logo fc 2014Op donderdag 24 april organiseert SnowWorld Fitness de Fluor Run. Deze recreatieve loop is voor iedereen toegankelijk en deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5 of 10 kilometer. Voorafgaand aan de run wordt er ook een Kids Fluor Run georganiseerd van 2,5 kilometer. Deelname kost € 10,- per persoon en een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel ‘Free a Girl’. In ruil voor het ticket krijgen deelnemers op de locatie een gadget of een consumptie.

De route van de Fluor Run in de natuurlijke omgeving van SnowWorld is volledig verlicht. Zowel de finish als de start zijn een feestje! Een DJ zorgt dat een goede sfeer niet zal ontbreken. Alle deelnemers worden aangemoedigd fluorescerende kleding of accessoires te dragen. Deze zijn tevens op locatie te koop.

lok-snowworld5Het programma ziet er als volgt uit:

Fluor Run  Kids Fluor Run
aanvang 20:30 uur  aanvang 18:30 uur
start 21:00 uur  start 19:00 uur 
5 km of 10 km 2,5 km

De verlichting en de fluorescerende items zullen op dit tijdstip in het donker het meeste opvallen.

 

Free a Girl

Example Free-a-Girl logo LOW RES1Een deel van de opbrengst van de Fluor Run gaat naar de organisatie Free a Girl. Free a Girl wil prostitutie van kinderen en gedwongen prostitutie van jongeren tot en met 23 jaar, waar ook ter wereld, bestrijden. Om dit te bewerkstelligen richt de stichting zich primair op het bevrijden van minderjarige meisjes, die gedwongen worden tot prostitutie. Secundair zet Free a Girl zich in voor rehabilitatie en re-integratie van de slachtoffers en het veroordeeld krijgen van mensenhandelaren en pooiers.

 

-advertenties-

-goede doel-