benefietwedstrijdDe Handbalheroes van Sv Gemini, het Dames 1 team, zet zich met hart en ziel in voor Stichting Roparun. De dames zullen de estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam samen afleggen om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor de mensen met kanker. De Dames 1 staan ingeschreven als Roparun team 279 en zijn vastbesloten de eindstreep samen te halen!

Maaike Friggen, teamlid Dames 1: “Omdat wij afgelopen jaar te horen hebben gekregen dat een jeugdlid van onze vereniging is getroffen door kanker, hebben wij als team besloten mee te doen aan de Roparun dit jaar. Buiten de Roparun zelf organiseren wij vele activiteiten om ook daar geld mee op te halen. Zo heb ik het nu voor elkaar gekregen een benefietwedstrijd te spelen tegen de landskampioen Sercodak Dalfsen op vrijdag avond 25 april. Dit is natuurlijk fantastisch dat zij ons willen helpen en wij vragen iedereen entree te betalen wat dan onze opbrengst is voor de Roparun!”

Benefietwedstrijd

De wedstrijd is op vrijdagavond 25 april en er is om 19.15u een voorwedstrijd van de C1 van beide teams en om 20.30u is de wedstrijd van Dames 1. De entree prijzen zijn 3 euro voor volwassenen en 1,50 euro voor kinderen t/m 15 jaar, maar wie meer wil doneren voor dit goede doel is natuurlijk van harte welkom!

gmini

-advertenties-

-goede doel-