Guido Slegtenhorst SG WZCWaterpolo - In een slechte wedstrijd verloor een zeker zo slecht SG WZC 1 de uitwedstrijd tegen middenmoter De Vliet. Via de periodestanden 3-1, 2-2, 2-4 en 2-2 werd de eindstand bepaalt op 11-7.
Het heilige moeten was er bij de kampioen duidelijk af, terwijl thuisploeg De Vliet 1 erg gemotiveerd was om de promovendus beentje te lichten, hetgeen dus ook lukte. Vanaf de eerste periode zwom SG WZC 1 achter de feiten aan, had genoeg mogelijkheden om terug in de wedstrijd te komen, maar liet dat in bijna alle gevallen na, waardoor de nederlaag redelijke afmetingen aannam.


"Hier klopte weinig van", was de mening van coach Cees Loendersloot. "De Vliet liet in alles merken erg graag te willen winnen, en daar kon ik onze spelers niet op betrappen. Meest teleurstellend is echter dat we niet gewoon ons eigen degelijke spel laten zien, vaste afspraken hadden we ook al in de auto op de parkeerplaats laten liggen, tja en dan kom je ook niet meer terug in de wedstrijd. Een echte "zondagmiddagwedstrijd" van onze kant. De knop moet echt om voor onze laatste thuiswedstrijd, want dit ging als teamprestatie helemaal nergens over. Weet je dit van tevoren dan doe je zo'n wedstrijd schriftelijk af, geef De Vliet 3 punten en gaan we fijn iets anders doen op zondagmiddag..."


Doelpunten: Guido Slegtenhorst 3x, Robin Grunefeld 2x, Laurence van Drongelen en Maurits Snel ieder 2x.
Bijzonderheden: Robin Grunefeld loopt in 3e part snee op boven rechter oog.


Komende week speelt SG WZC 1 de "uitzwaaiwedstrijd" in de 3e klas thuis in De Veur. Om 21.00 uur gaat voor de kampioensploeg voor het laatst in de 3e klas de bal te water, d'Elft 1 is daarbij de tegenstander.

 

Foto: Guido Slegtenhorst 3x scorend voor verliezend SG WZC 1
Foto door Olaf Otten

 

-advertenties-

-goede doel-