Tijdens de Nationale Club Team Competitie regio Zuid-Holland heeft het judoteam -12 jaar van Budoschool Yotosama knap de 3e plaats behaald in de 2e klasse.

De Club Competitie voor teams wordt jaarlijks gehouden voor de leeftijd -12 jaar en -15 jaar voor zowel jongens als meisjes teams. De Kampioenen van de Hoofdklasse is direct geplaatst voor het NK wat 1 juni in Nijmegen wordt gehouden. Bij de jongens teams -12 jaar zijn er naast de Hoofdklasse, ook nog een eerste klasse en 2e klasse die in 3 rondes bepalen wie kampioen wordt en wie er promoveert naar de volgende klasse.

yotosama-judoteam3e

Foto: Yotosama jongensteam met de trotste beker.

 

Budoschool Yotosama had een vrij jong jongens team in de 2e klasse  en moest na de 1e ronde genoegen nemen met de 7e plaats. De 2e ronde wisten ze maar liefst 4 wedstrijden van de 5 te winnen en stegen ze naar de 3e plaats. Afgelopen weekend was de 3e en laatste ronde en de taak om deze plaats vast te houden. Via zeges op Velo (3-2), Hoogendijk (3-2). Zuidland (4-1), Kai/Peds (4-1) en Mahorokan/Slingerland (3-2) en een nipte verlies van Accent Sport (3-2) bleef Yotosama op de verdienstelijke 3e plek!!

Het team bestond uit: Maksim Dekkers, Raynan Darius, Jeffrey van Tilborg, Kars vd Boogaard, Max Gareman, Mike vd Linden, Xavier Hagebeek, Sebastiaan Seegers en Miguel Fransen (Lu Gia Jen).

 

 

-advertenties-

-goede doel-