Zaterdag opent Mariëtte van Leeuwen, wethouder Sport, de Nationale sportweek met een circusact. Plaats van handeling is de inmiddels traditionele sport- en zorgmarkt op het Stadhuisplein. Op de markt kunt u van 11 tot 17 uur informatie krijgen bij heel veel verenigingen uit Zoetermeer.

Maar er is ook genoeg leuke sport te zien!

Zaterdag speelt SG WZC1 thuis tegen d'Elft, om de tweede plaats (uit-wedstrijd 7-8): aanvang in De Veur is om 21.10 uur

Voor volleybal kunt u terecht bij de Noordwesterhal in het Buytenpark.

Het ZoVoC volleybal meisjes C1 team speelt dan hun kampioenswedstrijd van dit seizoen. Winnen of verliezen van deze wedstrijd bepaalt een 1ste of 2de plek. Publiek is van harte welkom! Aanvang is om 15.30 uur.

 

Return wedstrijd Enjoy&Deploy Taverzo - Wijzenbeek Westa

Na winst in de uitwedstrijd tegen Westa wordt zondag 21 april in Zoetermeer de return wedstrijd gespeeld. 1 Set winst zal genoeg zijn voor een plek in de voorjaarsfinale.

Aanvang 14 uur, Taverzone: Dorpsstraat 33A

20130415 12413

Liever zelf sportief?

Wie liever zelf sportief aan de slag gaat kan meedoen aan de Geestgrondentocht 20 april 2013

Zaterdag 20 april organiseert ToerverenigingZoetermeer´77 de eerste toertocht van dit seizoen. Vanuit het clubhuis in het Buytenpark kunt u kiezen uit routes van 40 tot 165 km lang. De routes zijn volledig uitgepijld.

Pro Patria organiseert in het kader van de Nationale Sportweek op woensdagavond 24 april wederom een wandeltocht, waarvan de opbrengst weer geheel ten goede komt aan Mercy International Zoetermeer. Deze organisatie spant zich er voor in om wezen en in de steek gelaten kinderen in Thailand een bestaan te bieden.

Het vertrek is tussen 18.30 en 19.30 uur vanaf de Noordwesterhal in het Buytenpark (Buytenparklaan 6). De tocht duurt ongeveer een uur. Het eindpunt is ook weer bij de Noordwesterhal, waar u een kopje koffie of thee of een beker limonade krijgt aangeboden.

Kosten voor deelname zijn €3,00 per persoon.

-advertenties-

-goede doel-