Doingteam

Tafeltennis - Het eerste jeugdteam tafeltennis van Doing speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Tafeltennisvereniging ZTTC uit Zaandam.

Elwin Huiden, Jesse Dullemans en Matthijs Windmeijer moesten deze week de strijd aangaan tegen helaas maar  twee spelers van ZTTC. Ivo Sedee en Jochem Bruins waren deze week vrij.

DoingsnelElwin moest als eerste spelen en won in een spannende pot met 11-4, 11-9, 12-14, 6-11 en 11-2. Ook Jesse wist zijn eerste wedstrijd te winnen maar ook in vijf sets. Omdat de tegenstander maar met twee spelers was opgekomen moest eerst de wedstrijd van Matthijs worden gespeeld. Ook hij speelde in vijf sets, maar moest de winst aan zijn tegenstander laten.

Het dubbel, dat werd gespeeld door Elwin en Jesse, was nog spannender dan de eerste drie wedstrijden. Met 8-11, 11-9, 11-13, 12-10 en 12-10 wisten de jongens van Doing toch te winnen. Jesse en Matthijs kwamen daarna in het enkelspel helaas niet meer tot een winstpunt maar Elwin kwam toch nog eenvoudig tot zijn tweede punt van deze wedstrijd. Hij won in drie sets.

Zo werd de eindstand 7-3 voor de jongens van Doing.

Volgende week zaterdag speelt Doing uit tegen Scyedam 2 in Schiedam.

Links voor Sport:

Lees meer sportnieuws

Zie ons overzicht sportaanbieders

Alle sportcursussen op een rij

Overzicht sportevenementen

Leuk om te lezen: jeugdsport interviews

-advertenties-

-goede doel-