atelierdaniel

De cursisten van Atelier Daniel exposeren de werken die zij de afgelopen tijd tijdens de cursussen gemaakt hebben. Aangezien er in Zoetermeer weinig expositieruimtes zijn die kansen bieden aan niet erkende kunstenaars, is dit een initiatief om daaraan tegemoet te komen.

De cursisten werken bij Atelier Daniel in een professionele werkomgeving, het atelier, waar ze begeleid worden door Daniel, een kunstenaar ruim 45 jaar ervaring. Gezelligheid en vrijheid van handelen zijn elementair in deze cursussen. De twee kanten horen elkaar als een soort Ying en Yang te verstevigen. In de praktijk is gebleken dat dit soort evenwicht een erg goede uitwerking heeft op de mensen.

Ieder mens is op zijn of haar manier creatief (in heel brede zin). Het creëren van iets kan erg positief zijn. Dit wordt in de cursus gezamenlijk vorm gegeven.

De expositie in het Atelier wordt om 11.40 geopend door gemeenteraadslid Jacobien Groeneveld en is van 11 tot 14 uur gratis te bezoeken. Iedere bezoeker krijgt een kunstzinnig cadeautje!

Schildersatelier Daniel vindt u aan de Zuidwijkstraat 86 in Oosterheem.

-advertenties-

-goede doel-