2012 0226008Rond 09.30 uur op woensdag 24 september, fietste een 13-jarig meisje naar school en kreeg de schrik van haar leven ter hoogte van de kinderspeelplaats aan de Voorweg. plotseling kwam er een man uit de bosjes gesprongen en pakte haar arm vast.

Op datzelfde moment kwam er een vrouw op de fiets aan en nam de man de benen. Hij vluchtte weg via het fietspad tussen de kinderspeelplaats en het tenniscentrum, in de richting van het Zalkerbos.

De politie is op zoek naar getuigen. Het gaat om een man van ongeveer 1.90 meter, met een breed postuur. Hij droeg een lange zwarte leren jas, zwarte handschoenen en zwarte schoenen. Ook droeg de man zwarte gezichtsbedekking; onduidelijk wat precies. Wel was te zien dat hij bruine ogen en donker haar had.

Mensen die meer informatie hebben of de man aan de hand van dit signalement (her)kennen, worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900-8844. In het bijzonder wil de recherche in contact komen met de vrouw op de fiets.

-advertenties-

-goede doel-