gpsAltijd al op missie willen gaan in Zoetermeer? Floravontuur Promotie Zoetermeer heeft met een nieuwe gps wandeling haar speelveld verlegd naar het stadscentrum van Zoetermeer. Ontdek de meest verrassende en uitdagende stadscache van Nederland met de GPS geocache wandeling ‘Missie Zoetermeer’. Zoek de verborgen puzzels en schatten en volbreng de 5 missies!

Na het succes van de GPS wandeling Vicky Vermist komt Floravontuur met ‘Missie Zoetermeer’. Deze (speur)tocht van ongeveer 5 km lang speelt zich onder andere af in het Stadshart en de Dorpsstraat van Zoetermeer. De wandeling is best pittig en speciaal gemaakt voor volwassenen, maar ook kinderen kunnen onder begeleiding mee speuren. Aan de hand van aanwijzingen op de website www.promotiezoetermeer.nl of via www.geocaching.com/geocache/GC5BE5D_missie-zoetermeer word je op weg geholpen om met de GPS de verschillende caches (schatten, aanwijzingen) te zoeken. Heb je een cache gevonden dan brengt deze je weer iets verder naar het eindpunt. Missie Zoetermeer en Vicky Vermist zijn gratis en het gehele jaar te wandelen.

Geocaching is wereldwijd een rage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een GPS- ontvanger om ergens ter wereld een zogenaamde cache (schat) te vinden. Een cache is in het algemeen een kleine waterdichte doos, voorzien van een logboek en de ‘schat’. De schat kan van alles zijn, een aandenken of iets wat geruild kan worden, tot een code voor iets op een internetsite. Bij de schat is altijd een logboek aanwezig, waarin de vinder zijn naam en datum achter kan laten. Het is ook de bedoeling dat de vinder op de website van de betreffende schat een bericht achter laat, ook als het niet is gelukt de schat te vinden.

Missie Zoetermeer is gemaakt door JaTi in opdracht van Floravontuur Promotie Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-