Crazy CadillacsRock & roll fans opgelet! Vrijdagavond on stage in JJ Music House, de rock & rollbands Crazy Cadillac & The Greased Crooks.

Crazy Cadillac is de meest swingende ’50-er jaren Rock’n Roll partyband van Nederland. De Rock’n Roll muziek van Crazy Cadillac klinkt absoluut authentiek, zoals de muziek uit die tijd moet klinken: puur, swingend, sfeervol, soms rauw en vooral ook voorzien van een flinke dosis plezier en humor. Crazy Cadillac heeft een uitgebreid repertoire met alle ‘oldies’ uit de hoogtijdagen van de Rock’n Roll. Met nummers van Bill Haley & the Comets, Elvis Presley, Chuck Berry, Dion & the Belmonts, Eddy Cochran, Freddie Bell & the Bellboys enz. Veel swingen, veel doo wop, veel plezier en veel genieten! Dat gebeurt in een schitterende show met onder andere de ‘Crazy Cadillac rock ’n roll karaoke show’ (ieder optreden een hoogtepunt!), een schitterende Grease-medley en een Elvis Tribute. Tijdens ieder optreden van Crazy Cadillac springen de vonken er van af door het enthousiasme en plezier waarmee gespeeld wordt. Bekend van spetterende optredens door heel Nederland en daarbuiten (België, Duitsland, Hongarije, Italië), is Crazy Cadillac uitgegroeid tot één van de beste ’50-er jaren Rock ’n Roll band in Nederland.

The Greased Crooks is een rockabilly trio bestaande uit een contrabassist, drummer en gitarist/zanger. Het trio is liefhebber van de muziek van vroeger en dan voornamelijk de stevige rock’n roll en rockabilly. De setlist bestaat uit verschillende covers van Johnny Cash, Elvis, Stray Cats, Rev. Horton heat en meer, afgewisseld met zelf geschreven muziek. De zelf geschreven muziek is een vertakking van de klassieke rockabilly waarbij het tempo wat opgevoerd is en het geluid meer “GREASY” is. Op deze manier zorgen de rommelende drums, slappende bas en de vuige gitaar voor de sound van The Greased Crooks. Aanvang van deze Rock’n RollNight is 21.00 uur.

De volledige agenda is te zien op www.jjmusichouse.nl

JJ Music House ligt aan het einde van de Van der Hagenstraat. (aan het einde het fietspad volgen. Na 200 mtr ligt JJ Music House aan de rechterkant nr 34a).

-advertenties-

-goede doel-