NME - waterwereldKinderen van de basisscholen in Zoetermeer kunnen zich vanaf vandaag weer inschrijvingen voor de Brede Schoolactiviteiten. Het nieuwe Brede Schoolseizoen gaat namelijk binnenkort weer van start. Samen muziek maken, toneelspelen, dansen, iets moois knutselen, met vriendjes de natuur ontdekken of zich uitleven met een sport: dit kan allemaal bij Brede School Zoetermeer. Ook vinden er activiteiten plaats onder schooltijd, zoals sportlessen tijdens de gymles en creatieve workshops tijdens de overblijf. Tijdens de herfstvakantie staat een dag spelen in het Balijbos gepland. (vrijdag 24 oktober van 10.00 – 15.00 uur).

Hoe inschrijven?

Kinderen hebben deze week van hun meester of juf informatie ontvangen over het activiteitenaanbod voor oktober t/m december 2014 of bericht gekregen dat het Brede Schoolprogramma op de website staat: www.mooi-bredeschool.nl

PC natuursprong 31Het programma is tot stand gekomen in overleg met de basisscholen en afgestemd op de leeftijd en de wijk waarin de kinderen wonen. Kinderen kunnen zich tot 6 oktober samen met de ouder/verzorger inschrijven via de website van Brede School www.mooi-bredeschool.nl Het is ook mogelijk om een inschrijfformulier van de website te downloaden en op school in te leveren. Dit formulier moet uiterlijk 2 oktober op school worden ingeleverd.

Professionele begeleiding

De naschoolse activiteiten vinden plaats in de eigen buurt, waar mogelijk in of dichtbij de school. De activiteiten worden professioneel begeleid door diverse vakdocenten en begeleiders van activiteiten en combinatiefunctionarissen van de gemeente Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-