Van zaterdag 27 september tot en met zaterdag 11 oktober wordt in het Zoetermeerse Stadshart een grandioze spaaractie gehouden, met kans op fantastische prijzen!

Stadshart Zoetermeer Spazio-EspritVoor elke € 10,-- die wordt besteed in de deelnemende Stadshartwinkels en horecagelegenheden ontvangt men tijdens de actieperiode een veilinggeld voucher met 10 veilingpunten. Zolang de voorraad strekt en met een maximum van 100 veilingpunten per aankoop. Hoe meer aankopen, hoe beter natuurlijk! Want daarmee kan een aardig kapitaaltje opgebouwd worden voor de Superveiling die op de slotdag, zaterdag 11 oktober, zal plaatsvinden in de overdekte Stadshart Passage.

Zaterdag 11 oktober start om 13.00 uur de eerste ronde van deze Superveiling. En na een pauze, waarin nog inkopen gedaan kunnen worden (en dus ook nog veilinggeld gespaard kan worden!) start om 15.00 uur de tweede ronde. Tijdens deze Superveiling kan men met de gespaarde veilingpunten meebieden op allerlei producten en cadeaus die beschikbaar zijn gesteld door de Stadshart ondernemers. O.a. sieraden, waardebonnen, een workshop barista, boodschappenpakketten, een kinderfeestje voor 10 personen, een jaarkaart voor de bioscoop en een iPad mini: op van alles en nog wat kan er geboden worden! De prijzen waarom het gaat staan vanaf vrijdag 26 september vermeld op de website van het Stadshart: www.stadshart.nl Tijdens de Superveiling zijn ook flyers met het complete overzicht van veilingpakketten in de Passage verkrijgbaar.

Let op: de veilinggeld vouchers zijn genoemde zaterdag alleen geldig met aangehechte aankoopbon! Goed bewaren dus, die kassabonnen! Want die zaterdag kunnen ze samen met het veilinggeld heel veel waard zijn.

Doe dus tijdens de actieperiode zoveel mogelijk aankopen in het Stadshart, spaar die veilingpunten en kom ook bieden tijdens de Superveiling van zaterdag 11 oktober!

-advertenties-

-goede doel-