Devotion

foto jipVan 22 tot en met 26 september vindt de Week tegen Pesten plaats. Gedurende deze week staat heel Nederland op tegen pesten en Stichting Theaterhart doet hier natuurlijk aan mee. Theaterhart speelt voorstellingen óver pesten, tégen pesten, om zo dit actuele probleem tegen te gaan.

Het afgelopen jaar bezochten de vrijwilligers van Theaterhart al vele basisscholen in Zoetermeer met hun voorstelling ‘Loser’, een interactieve voorstelling waarin de gevolgen van pesten bespreekbaar worden gemaakt. Het thema van dit jaar is ‘horen zien en speak up!’, om pesten bespreekbaar te maken.

Coördinator Daan Valkhof roept alle Zoetermeerders op om zich uit te spreken tégen pesten. Dit kan heel simpel en snel. Daan Valkhof:”Maak een creatieve foto van uw groep terwijl jullie een hart uitbeelden. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. De gedachte hierachter: “Wij stellen ons hard(t) op tegen pesten".

Er werken al een hoop Zoetermeerse groepen & verenigingen mee en aan het eind van de week wil Theaterhart een collage maken van alle ingezonden foto’s.

Doet u ook mee? U kunt de foto’s mailen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Twitter de foto naar @Theaterhart

20140920-28387

-advertenties-

-goede doel-