fotogroep expo sept14

De clubleden van de Fotogroep Zoetermeer exposeren met ingang van 19 september 2014 in grand café El Patio van het Dienstencentrum aan de Gondelkade 33 te Zoetermeer. De expositie toont een representatief overzicht van het werk van de clubleden van de werkgroep Landschap & Natuur.

Deze expositie toont een representatief overzicht van 7 fototochten uit het seizoen 2013 door de clubleden van de Fotogroep Zoetermeer welke actief zijn in de Landschap & Natuur Groep.

Gevarieerde bestemmingen, zoals Vestingstadje Heusden, Clingendael/Japanse Tuin, Kootwijker Zand/Kootwijk, Klein profijt in Rhoon, Marken, Brielle/Hellevoetsluis (incl. droogdok) en eiland van Brienenoord/Kralingsebos, leveren divers en creatief werk op van de leden van de groep.

Het hier getoonde werk is van:

Cees Coers, Peter Moerman, Piet Nicolaas, Jan Slootweg en Sanne Jans.

Binnen de Fotogroep Zoetermeer zijn diverse werkgroepen actief die op gezette tijden gezamenlijk op pad gaan om te fotograferen binnen het onderwerp van de werkgroep. Dit zijn naast de werkgroep Portret, ook de werkgroepen Landschap en Natuur, Architectuur en Avondfotografie.

De expositie is te zien in het Atrium van de Gondelkade 33 te Zoetermeer, van 19 september 2014 t/m 24 november 2014. Openingstijden: maandag-vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 tot 19.00 uur

Zie ook: www.fotogroep-zoetermeer.nl

foto: Sanne Jans

-advertenties-

-goede doel-