CKC kleuterdans dans les zoetermeer kinderenNa het succes van de goedkoopste muzieklessen van afgelopen seizoen gaan per 1 oktober de goedkoopste danslessen van Zoetermeer van start. In het CKC kunnen kinderen van 4 t/m 6 jaar voor nog geen 10 euro per maand deelnemen aan de nieuwe cursus ‘Kleuterdans’.

Goedkoopste lessen nieuwe trend?

Afgelopen voorjaar zijn de ‘goedkoopste muzieklessen van Zoetermeer’ voor kinderen van 6 t/m 8 jaar van start gegaan. Voor slechts €9,75 per maand kunnen kinderen les krijgen in gitaar, keyboard, harp, cello, klarinet of viool. Vanwege het overweldigende succes biedt het CKC vanaf 1 oktober ook de goedkoopste danslessen van Zoetermeer aan. Het gaat om kleuterdans voor kinderen van 4 t/m 6 jaar voor €9,90 per maand en kinderdans voor de leeftijden 6 t/m 8 jaar voor €11,50.

Leerzame eerste danspasjes

Het CKC wil participatie in kunst en cultuur laagdrempelig maken en kinderen al op jonge leeftijd stimuleren met hun ontwikkeling. Voor de danslessen is een speciaal lesprogramma ontworpen door de docenten. Dit bestaat uit spelletjes, oefeningen, improvisaties en dansjes, en vormt een gevarieerde, prikkelende mix voor kleuters. Spelenderwijs worden motoriek en samenwerking bevorderd. Ter afsluiting van de cursus zal er een bruisend optreden plaatsvinden.

De lessen starten volgende week en de aanmeldingen lopen gestaag. Meld je nu aan om van een plaatsje verzekerd te zijn. Meer informatie over de cursus is te vinden op: http://www.ckc-zoetermeer.nl/default/goedkoopstedanslessen

-advertenties-

-goede doel-