halloweenfeestKinderboerderijen staan onder druk, onder andere door stijgende kosten en bezuinigingen. Deze actieweek voor de kinderboerderijen wordt gehouden om extra aandacht te vestigen op het maatschappelijk belang en het brede aanbod van kinderboerderijen.

Op www.voorjebuurt.nl/partner/kbactieftoer2014 kan gedoneerd worden voor de verschillende spaardoelen. Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt. Als je €10,- doneert betekent dat€20,- voor de kinderboerderij!

Om de zomer goed af te sluiten organiseert Stadsboerderij de Balijhoeve vrijdagavond 19 september een roofvogelshow. De show begint om 18.30 uur. De Balijhoeve zal speciaal voor deze gelegenheid geopend zijn tot 20.30 uur. Deze avond wordt de aandacht gevraagd voor de ´Kinderboerderijen Actief Toer´. Het spaardoel is het Halloweenfeest op de Balijhoeve en het naastgelegen Balijbos, die dit jaar al voor de 10e keer georganiseerd wordt. Dit moet natuurlijk een hele speciale griezelwandeling worden, met veel extra monsters en griezels en om dit te realiseren zijn donaties nodig.

Op www.voorjebuurt.nl/project/balijhoeve kan gedoneerd worden en is te zien hoeveel er al binnengekomen is. Wanneer u doneert heeft de stadsboerderij een griezelig leuke tegenprestatie! Tijdens de roofvogelshow avond kan geld gedoneerd worden in het speciale Halloween-Spaarvarken. Er is dan ook een speciale Halloween-sleutelhanger te koop.

 

Spaardoel Buitenbeest

buitenbeestStadsboerderij Het Buitenbeest wil een nieuw chinchillaverblijf aanschaffen. Het huidige verblijf is flink verouderd en aan vernieuwing toe. Bovendien willen ze de chinchilla’s meer ruimte bieden dan zij nu hebben. Nu er op de locatie sinds begin juli een hele mooie nieuwe speelboerderij geopend is, kunnen de chinchilla’s niet achterblijven met een mooie nieuwe voorziening! Maar om het nieuwe hok aan te kunnen schaffen hebben zij uw hulp nodig! Hoe meer geld er gedoneerd wordt, hoe luxer het verblijf kan worden.

De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen.

Meer informatie over de actie: www.kinderboerderijenactief.nl

-advertenties-

-goede doel-