Champagne bruisendDe stad Zoetermeer wil nog meer een bruisende stad worden. Daarom heeft de Gemeenteraad van Zoetermeer een prijs in het leven geroepen om de bruis in Zoetermeer te stimuleren. Jaarlijks zal er een geldprijs worden uitgereikt aan het initiatief of voorstel dat het meeste heeft bijgedragen aan de bruis in Zoetermeer. Inwoners of verenigingen en instellingen in Zoetermeer worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen!

In november 2014 zal de uitreiking van de Bruisprijs voor het eerst worden toegekend. De Gemeente Zoetermeer heeft voor de komende vier jaar jaarlijks 1.000 euro aan prijzengeld beschikbaar gesteld voor de Bruisprijs.

Aanmeldingen

Inwoners en organisaties mogen zelf initiatieven en/of voorstellen, die aan de criteria voldoen, aan dragen. Kent u iemand of een instelling/vereniging waarvan u denkt: Die komen daar echt voor in aanmerking! Meldt ze dan aan bij stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer. Aan de hand van een aantal criteria bepaalt een jury of de aanmeldingen voor nominatie in aanmerking komen. Voor alle duidelijkheid: het gaat dus om een idee, project of voorstel wat wel al is ingediend of is uitgevoerd en waarvan u denkt dat het echt leidt tot meer bruis in onze stad.

Jury

Elk jaar wordt een jury bij elkaar gebracht die gezamenlijk de aanmeldingen zal beoordelen. De jury wordt samengesteld uit een vast panel van een medewerker van de Gemeente Zoetermeer en twee medewerkers van de stichting promotie Zoetermeer. De jury zal jaarlijks aangevuld worden met gemeenteraadsleden, een vertegenwoordiger van een Zoetermeers bedrijf en een willekeurige inwoner van Zoetermeer.

Een voorstel of initiatief aandragen?

Dat kan door voor 3 oktober een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , met als onderwerp ‘Bruisprijs 2014’. In deze mail dient u aan te geven om welk initiatief/voorstel het gaat met een kort verhaaltje wat het voorstel/initiatief inhoudt en u dient antwoord te geven op de volgende vragen:

- Wat houdt het idee/voorstel/project kort in?

- Wie is/zijn de contactpersoon/-personen en hoe zijn ze te bereiken?

- Is er eventueel een website of facebookpagina voor meer informatie?

- Waarom verdient deze bruisactiviteit de kans om de Bruisprijs te winnen?

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te denken welke persoon, personen of instanties het dit jaar verdienen om de eerste Zoetermeer Bruist-prijs in ontvangst te mogen nemen!

-advertenties-

-goede doel-