Sportgids-160De sportiefste gids van Zoetermeer is digitaal. De brochure waar kennismakingscursussen, de fitgids en de beweegwijzer in samen komen is dit jaar voor het eerst alleen uit in digitale vorm. U kunt zich direct vanaf de computer, tablet of laptop inschrijven voor de vele sportieve activiteiten. Kijk snel op www.zoetermeer.nl/sportgids .

Bent u klaar voor een nieuwe sportieve uitdaging? In de brochure staat het nieuwe sport- en beweegaanbod voor het seizoen 2014-2015 met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Wilt u of uw kinderen kennismaken met een nieuwe sport? Is het verstandig om vanuit gezondheidsoverwegingen (weer) te gaan sporten, heeft u het advies van uw dokter gekregen om weer te gaan sporten, of vind u sporten gewoon leuk? Kijk snel op de site en meld u aan. U krijgt van de sportaanbieder daarna de verdere informatie.

De brochure heeft aanbod voor het gehele seizoen met vaak speciale aantrekkelijke tarieven dus breng geregeld een bezoekje aan www.zoetermeer.nl/sportgids en ervaar (weer) hoe leuk sport en bewegen is.

-advertenties-

-goede doel-