eldercare 1

Burgemeester Charlie Aptroot, Jan Meurs en Elmer Meurs tijdens de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van ElderCare

Burgemeester van Zoetermeer Charlie Aptroot heeft afgelopen vrijdag 12 september het nieuwe bedrijfspand van medisch hulpmiddelen bedrijf ElderCare geopend. Het groeiende bedrijf, dat onder andere incontinentiemateriaal, wondverzorging en diabeteshulpmiddelen aanbiedt, vierde naast haar verhuizing tevens het vijfjarig jubileum.

eldercare2De receptie werd geopend door directeur dhr. Jan Meurs. Hij gaf vervolgens het woord aan de burgemeester die het pand opende door verschillende heliumballonnen los te laten. Aan de heliumballonnen zitten kaartjes die door de vinders teruggestuurd kunnen worden naar ElderCare. Voor elk teruggestuurd kaartje zal ElderCare een bedrag doneren aan het Diabetesfonds.

Familiebedrijf ElderCare is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Ze onderscheiden zich door de persoonlijke aanpak en een pro-actief bestelsysteem. Het doel van ElderCare is om alle klanten te behandelen, alsof het om hun eigen moeder gaat, dus met veel zorg en toewijding.

Directeuren Elmer en Jan Meurs zijn positief gestemd over de toekomst van zijn bedrijf. Jan Meurs: “Onze persoonlijke benadering en toewijding zorgt voor veel tevreden klanten. Ons team is elke dag druk in de weer om deze kernwaarde inhoud te geven. Wij streven ernaar dat collega’s met meer energie de dag afsluiten dan waarmee ze zijn gekomen. Dit is de basis van onze sterke groei.”

Het nieuwe pand van ElderCare bevindt zich op Chroomstraat 30. Meer informatie kunt u vinden op www.eldercare.nl

ElderCare Logo Groot

-advertenties-

-goede doel-