Jessie Bom speelt in Sound of Music 2

De getalenteerde CKC musicalleerlinge Jessie Bom (11 jr) gaat meespelen in de bekende musical ´The Sound of Music´. Jessie is na de spannende auditierondes gekozen voor de rol van Brigitta von Trapp en start in november met de try-outs van de musical van producent Albert Verlinde.

Super leuk maar wel spannend! Zo omschrijft Jessie de auditierondes die ze door wist te komen. Het talent van Jessie bracht de familie Bom twee keer naar Den Bosch, naar Amsterdam en uiteindelijk naar Eindhoven om daar tijdens de vierde en laatste auditieronde te horen dat Jessie de rol te pakken had. “Tijdens de auditierondes zongen, dansten en speelden we veel samen maar vooral de laatste ronde was erg spannend”, vertelt Jessie. “Een lied zingen voor de regisseur, de jury en directeur Albert Verlinde is niet niks!”. Uiteindelijk kwam daar het verlossende woord: Jessie had de rol te pakken!

Veel van haar musicalkennis en ervaring heeft Jessie opgedaan tijdens de wekelijkse musicallessen bij juf Karina Bes in het CKC. Onlangs speelde ze in de productiegroep van het CKC met veel plezier de rol van Matilda in gelijknamige musical. “De lessen helpen me zeker bij het oefenen van mijn rol. Ik blijf daarom de lessen volgen. Volgend jaar gaan we met de productiegroep de musical Hairspray doen. daar heb ik heel veel zin in!” Eén ding weet Jessie zeker: “ik ga door met musicals en absoluut meedoen aan meer audities.” Een groot voorbeeld is Willemijn Verkaik met haar rol als groene heks Elphaba in de musical Wicked. “Wie weet waar ik over 10 jaar wel sta! Het begin is er.”

Try-outs in Zoetermeer

Vanaf september repeteert Jessie elke zaterdag met alle andere kinderen van de cast. Er breekt dus nu een drukke periode aan maar Jessie kijkt er erg naar uit. Toevallig genoeg zijn de eerste try-outs in het Zoetermeerse Stadstheater op 12 en 13 november. Een prachtige thuiswedstrijd waar Jessie voor het eerst als Brigitta von Trapp op het podium te zien zal zijn.

-advertenties-

-goede doel-