dp modeshowZaterdag 20 september zal de meest wervelende herfst-modeshow weer in de Dorpsstraat neerstrijken. Beleef de allernieuwste najaarscollectie en de laatste trends! Zwierige kragen, strak gesneden outfits, kleurige rokken en nog veel meer imposante kleding... Dit valt er aanstaande zaterdag te zien tijdens de herfst-modeshow! Van volwassen mode tot kinderkleding, van sportief tot chique en in alle maten. Met vele bekende merken kan de herfst-modeshow-bezoeker zich verheugen op een geweldige happening van topniveau, georganiseerd door diverse kleding- en aanverwante zaken van de Dorpsstraat.

De locatie is op het plein voor Pasta Company XL. Op een extra lange catwalk wordt deze spectaculaire show door prachtige modellen gepresenteerd, ondersteund door muziek. Denk aan de allernieuwste najaarscollectie en de laatste trends voor jong en oud, hem en haar, mode van alle prijsniveaus, stoer en hip, casual en functioneel.

De modeshows vinden plaats om 11:00, 13:00 en 15:00 uur en zullen circa 45 minuten duren. Alle kledingwinkels showen iedere ronde drie maal hun nieuwste najaarscollectie. Het programma is lekker afwisselend en laat je op een leuke en uitbundige manier inspiratie opdoen.

Tussendoor zullen ook andere winkeliers uit de Dorpsstraat laten zien wat zij in huis hebben. Dierenwinkel 't Dierenparadijs heeft, naast de honden op de catwalk en de laatste mode op gebied van hondenkleding, ook een boutique ingericht bij de winkel met exclusieve artikelen voor de trouwe viervoeters en hun mode-bewuste baasjes. Daarnaast zijn er deze zaterdag ook speciale acties en aanbiedingen in de dierenwinkel.

-advertenties-

-goede doel-