20140912-27604

Wethouder Rosier geeft het goede voorbeeld tijdens de wandeling tegen zwerfvuil in Buytenwegh

Op vrijdag 19 september is het de landelijke ‘Keep it clean day', onderdeel van een wereldwijd initiatief. We ruimen het zwerfafval van Nederland op, met z'n allen tegelijk. Iedereen kan meehelpen op deze dag, want meedoen is eenvoudig: u raapt wat zwerfafval op en gooit het in de afvalbak!

Zo simpel is het en u zorgt ervoor dat uw buurt schoon wordt. En als u zin en tijd heeft, gaat u wat langer op jacht naar zwerfafval. Bijvoorbeeld met uw kinderen, de buren, vrienden of met de sportclub. De gemeente Zoetermeer ondersteunt deze actie en stelt materialen beschikbaar als u meedoet aan deze opruimdag. Reserveer dan zo snel mogelijk vuilgrijpers en vuilniszakken bij de wijkpost bij u in de buurt.

Zwerfie!

En behalve dat meedoen zorgt voor een schone omgeving, kunt u ook meedingen naar een leuke prijs. Raap een stuk zwerfvuil op, maak er een foto van en plaats die op de facebookpagina van de gemeente Zoetermeer (www.facebook.com/gemeentezoetermeer ) onder vermelding van #zwerfie*.

* Met het insturen van uw zwerfie gaat u ermee akkoord dat uit de geposte zwerfies een winnaar wordt getrokken. Ook worden de zwerfies eenmalig gebruikt voor een gemeentelijke advertentie.

-advertenties-

-goede doel-