BakbarOp donderdag 18 september organiseren de winkeliers van Woonhart Zoetermeer voor de eerste keer de Woonhart Shopping night. Een avond, waarbij de Woonhart ondernemers de bezoekers een leuke avond bezorgen, met uiteraard extra lang geopende winkels, maar ook presentaties van bedrijven van buiten het Woonhart en de nodige extraatjes en verrassingen. Dit alles tussen 17.00 en 22.00 uur!

Wat mag men op deze avond verwachten?

Van 17.00 - 22.00 uur zijn de winkels geopend en staan diverse kramen en stands in het Woonhart vol met informatie en verrassingen op het gebied van o.a. mode & lifestyle, beauty & health, huis & inrichting en nog veel meer…..!

Ook diverse ondernemers presenteren zich nader. Zo komt Auping Plaza met een demonstratie van Bed Original en Caminada Meubelen toont een collectie relax fauteuils. Er zijn diverse workshops waaraan u kunt meedoen en een creatieve hoek met o.a. schilderijen, beeldjes en quality patchwork for kids. Zoetermeer Actief verzorgt een ‘nieuwsproeverij’.

Wie wat lekkers wil proeven is zeker op deze donderdag aan het goede adres, er zijn gratis bubbles (alcoholvrij!) en de bezoekers krijgen allerlei proeverijen voorgeschoteld. Bij De Eetkamer kan deelgenomen worden aan een workshop en ook de Atag Bakbar is present, voor het ter plekke bakken van heerlijke taarten, waar uiteraard gratis van geproefd mag worden.

Bij dit alles zorgen de Swing Masters voor ’n sfeervol muziekje.

-advertenties-

-goede doel-