restaurant gedekte tafelOp donderdag 18 september gaan de restaurantavonden in de wijk Seghwaert van start. Op verschillende donderdagavonden in de maanden september tot en met december kunnen wijkbewoners gezamenlijk een maaltijd nuttigen gemaakt met producten uit Zoetermeer en omstreken. Vrijwilligers van onder andere Ipse de Bruggen, Middin en Piëzo helpen in de keuken en in het restaurant zelf. De avonden zijn gericht op educatie over voeding en het gezellig samen zijn van wijkbewoners. Op diverse avonden zal ook een diëtist aanwezig zijn om het een en ander toe te lichten over gezonde voeding.

Kosten voor de avonden zijn 5 euro, op vertoon van de Zoetermeerpas betaalt men slechts €3,50. Aanmelden is verplicht en kan, voor de avond van 18 sept, tot en met 14 september. Er is plaats voor maximaal 50 mensen per avond. Het adres is Aspergeakker 31.

De avonden worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer en zijn ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen diverse (zorg)organisaties zoals Ipse de Bruggen, Piëzo en de Kledingbank Zoetermeer. Aanmelden kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Wijkpost Noordhove-Seghwaert: Roggeakker 194. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur Telefoon: 079-3469005

-advertenties-

-goede doel-