politiebusjeDe politie hield zaterdagochtend 8 september, rond 03.00 uur een 53-jarige man uit Gouda aan, op verdenking van brandstichting. Deze man zou kort daarvoor een auto op het Binnenwater te Meerzicht in brand hebben gestoken.

Getuigen hoorden een klap en zagen vervolgens een auto in brand staan. Ook zagen zij nog net hoe een man snel wegfietste. Tijdens zijn vlucht klonk er een ontploffing in de hal van een woning aan het Tellingerbos. Dit bleek vuurwerk te zijn.

Agenten zagen in de omgeving van het Tellingerbos een man die voldeed aan het signalement en hielden hem aan.

 

Getuigen gezocht.

112-logoDe recherche doet onderzoek naar de brandstichting aan het Binnenwater en wil graag in contact komen met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Ook mensen die in de omgeving van het Binnenwater een man hebben zien fietsen of iemand hebben gezien die zich verdacht ophield, wil de politie graag spreken.

De recherche onderzoekt ook of er een relatie is met het tweede voorval aan het Tellingerbos. Mensen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Zoetermeer op telefoonnummer 0900-8844.

-advertenties-

-goede doel-