20140902-26343Park Palenstein is een prachtige plek midden in de wijk met veel groen en een ontmoetingsplek die veel wegheeft van een authentiek amfitheater. Het park is nog maar net aangelegd en wordt zaterdag 13 september geopend met een spectaculaire roofvogelshow tijdens de Dag van Palenstein!

Het programma in het park begint vanaf half elf, als de bands in het voorprogramma kort laten horen en zien wat er later op de dag uitgebreid aan bod zal komen. Om 11 uur opent wethouder Taco Kuijper officieel het park en geeft het sein voor de start van de vogelshow.

Old =Cool brassband voert na de opening de stoet aan richting Castellum voor de kick-off voor de Dag van Palenstein, die om 12 uur geopend wordt!

De Dag van Palenstein vindt plaats op zaterdag 13 september 2014 van 12 uur tot 16 uur. Iedereen is van harte welkom om te genieten van eten, drinken en muziek.

Wie de ontwikkelingen rond de Dag van Palenstein op de voet wil volgen kan terecht op facebook: www.facebook.com/dagvanpalenstein

Of bij twitter: #DvP2014

 

 

-advertenties-

-goede doel-