100gratisworkshopsCKCpartners-04

Afgelopen woensdag hebben de jaarlijkse ‘100 gratis workshops’ georganiseerd door CKC & partners plaatsgevonden. Meer dan 1000 bezoekers zorgden voor veel bruis in het CKC gebouw. Zowel kinderen als volwassenen hebben kennis gemaakt met de veelzijdigheid van het cultuur- en kunst centrum van Zoetermeer.

Grote drukte

Na een goed bezochte ochtend met workshops als ‘peuterdans’ en ‘klap eens in je handjes’ ontstond er rond het middaguur een enorme drukte. Vooraf online aanmelden was mogelijk, echter honderden ouders met kinderen kwamen op de dag zelf om zich alsnog in te schrijven. Er was keuze uit diverse workshops dans, muziek, musical & theater, beeldende kunst en media. Sommige workshops zaten in een mum van tijd vol.

Jaarlijks fenomeen

Het is niet voor het eerst dat het storm loopt tijdens de ‘100 gratis workshops’ in het CKC.

Er was rekening gehouden met grote drukte en daarom gezorgd voor diverse inschrijfbalies, waardoor het publiek zich gestroomlijnd kon aanmelden. Wanneer een workshop vol zat, werden bezoekers vriendelijk geholpen met het kiezen van een passend alternatief. Het doel van de gratis workshops is om mensen kennis te laten maken met diverse cursussen die begin september van start gaan. Wanneer mensen zich nu nog willen inschrijven voor een cursus, is dat in meerdere gevallen mogelijk.

Het nieuwe cursusaanbod van CKC & partners is te vinden op: http://www.ckc-zoetermeer.nl/default/cursussen.html

-advertenties-

-goede doel-