Persbericht Battle of the Bands 260814Na het grote succes van de vorige edities geeft Floravontuur Promotie Zoetermeer in 2014 opnieuw een vervolg aan de 5e editie van het jongerenfestival ‘Battle of the Bands’. Zaterdagavond 20 september is het podium op het Stadhuisplein het strijdtoneel voor de jongerenbands uit Zoetermeer waar zij deze avond met veel enthousiasme hun muzikale talent zullen tonen. Het festival wordt om 19.30 uur geopend door wethouder Mariëtte van Leeuwen en zal tot 23:30 duren.

Dit jaar gaan maar liefst acht bands de strijd met elkaar aan. De deelnemende bands van dit jaar zijn Ruins, Kings & Queen, The Young Ones, Guice, Headlight Vision, Fourplay, Under the Palmtree en Wooden Cards. Deze acht Zoetermeerse bands oefenen wekelijks bij de diverse cultuurinstellingen in Zoetermeer of zijn geformeerd op één van de middelbare scholen. Battle of the Bands biedt hen een podium om hun muzikale kwaliteit aan een groot publiek te tonen. De optredens worden beoordeeld door de vaste deskundige jury. De prijs voor de winnaar bestaat ook dit jaar weer uit het opnemen van een eigen promodemo en een optreden bij ZFM!

In 2013 werd de band ‘Yours Truly’ uitgeroepen tot ‘Beste Zoetermeerse Jongerenband’. Waarom zij deze titel hebben gewonnen is ook op 20 september te zien en horen, want zij komen hun muziek ten gehore brengen. Maar het belangrijkste van deze avond is: wie van de bands er dit jaar met de felbegeerde titel vandoor gaat?

-advertenties-

-goede doel-