Mission Accomplished - ALS Ice Bucket Challenge 14848289439Zaterdag 6 september aanstaande, tijdens de traditionele jaarmarkt, gaat ook winkelcentrum Oosterheem de strijd aan tegen de dodelijke ziekte ALS. Van 16.00 uur tot en met 17.00 uur vindt hier een heuse Ice Bucket Challenge plaats. Niet alleen winkeliers van winkelcentrum Oosterheem zullen eigenhandig een emmer ijskoud water over hun hoofd heen gieten. Ook bewoners van de wijk Zoetermeer Oosterheem en omstreken worden aangemoedigd deze ijsdouche voor het goede doel te ondergaan. Elke deelnemer die de Ice Bucket Challenge aangaat doneert 10 euro aan dit goede doel. Jij doet toch zeker ook mee?

Giften komen wereldwijd ten goede

Wat begon als een bewustmakingscampagne voor ALS is een wereldwijde hype geworden. Overal ter wereld gieten wereldsterren en andere mensen emmers ijswater over hun hoofd uit. Hiermee steunen ze de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS. Deze spontaan ontstane actie heeft zich inmiddels verspreid tot ongeziene omvang die zowel voor ALS-patiëntenverenigingen als ALS-patiënten letterlijk als een geschenk uit de hemel komt. Giften komen overigens wereldwijd aan alle ALS-Patiënten ten goede.

Speciaal voor dit moment hebben alle horecagelegenheden van winkelcentrum Oosterheem een speciale Ice Bucket Aanbieding samengesteld. Deze aanbieding geldt alleen op zaterdag 6 september van 15.00 uur tot en met 20.00 uur. Loop dus zeker even langs en proef een van deze vele lekkernijen. Bij uitstek geschikt om na afloop van jouw challenge weer warm te worden. Lekker toch? Van 15.00 uur tot en met 20.00 uur kan men aan het terras ook genieten van muziek. De DJ zal zijn best doen voor een gevarieerd muzikaal programma neer te zetten.

                                                               

Informatie Ice Bucket Challenge:

Ice Bucket Challenge 16.00 - 17.00 uur. Muziek 15.00 - 20.00 uur. Ice Bucket aanbiedingen Horeca 15.00 - 20.00 uur.

Locatie: Winkelcentrum Oosterheem, aan de horecazijde op het plateau aan de waterkant. Deelname aan de Ice Bucket Challenge kost je 10 euro. Dit bedrag zal door winkelcentrum Oosterheem worden gedoneerd aan dit mooie doel.

Jaarmarkt

Zaterdag 6 september van 10:00 uur tot 17:00 uur is er tevens een gezellige jaarmarkt op winkelcentrum Oosterheem. Diverse kramen presenteren u tal van leuke items. Het aanbod is breed en hiermee is er voor een ieder vast iets wils. Speciaal voor deze braderie zijn ook de Oud-Hollandse Spelen van stal gehaald. En voor de kinderen is er een draaimolen.

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumoosterheem.nl

-advertenties-

-goede doel-