benjamin

De actie 'Een tillift voor Benjamin' heeft zijn doel gehaald. Nicole v/d Vet, de moeder van Benjamin is dolblij. De 18.000 euro voor de lift is binnen. 

"We hebben een brief van de gemeente Zoetermeer gekregen met daarin het fantastische nieuws dat zij de bijdrage voor de tillift verhogen," zegt Nicole. De tillift is inmiddels besteld en de leverancier heeft ook zijn steentje bijgedragen voor Benjamin. het bedrijf Domicare geeft Benjamin een nieuwe tillift voor de prijs van een 2e hands.

Nicole legt uit: "het was al lang geleden dat we een 2e-hands lift zagen. Deze is inmiddels verkocht, maar Domicare heeft gezien hoeveel mensen zich hebben ingezet en wil ook zijn steentje bijdragen!"

In het verleden heeft het gezin al heel veel aanpassing in hun huis zelf gedaan voor Benjamin. Zo hebben ze hun badkamer verbouwd en er al een stevig plafond in laten zetten voor het moment dat ze een tillift voor hun zoon zouden hebben. Het huis is dan ook klaar voor de komst van de tillift en is het gevaar van moeten verhuizen van de baan.

Er zijn nog wat acties geweest waarvan het geld nog niet binnen is. Deze opbrengsten gaan naar het onderhoudscontract van de lift, die neer komt op 3 tot 7 honderd euro per jaar. De familie is immers eigenaar van de lift en dus verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele reparaties.

Wanneer de lift binnenkomt en echt gebruiksklaar is weet Nicole niet precies, maar het is duidelijk dat het leven van Benjamin en zijn familie een heel stuk prettiger zal zijn met de lift.

 

Lees ons artikel: http://www.zoetermeeractief.nl/juli-2014/4658-ondernemers-in-de-bres-voor-benjamin

en een verslag van de dag: http://www.zoetermeeractief.nl/juli-2014/4688-tillift-komt-in-zicht

-advertenties-

-goede doel-