2242 1417011-press-ardito

Burgemeester Aptroot neemt het jubileumnummer van Zoetermeerse Zaken in ontvangst van een afvaardiging van het Spectrum Communicatie-team. (foto: Ardito)

Vijf jaar geleden lanceerde Spectrum Communicatie ‘Zoetermeerse Zaken’. Zoetermeerse Zaken is een businessmagazine waarin ondernemend Zoetermeer centraal staat. De eerste uitgave zag in september 2008 het licht. Deze week verscheen het eerste lustrumnummer. Burgemeester Charlie Aptroot nam het eerste exemplaar van deze speciale feesteditie van Zoetermeerse Zaken in ontvangst.

Het lustrumnummer van Zoetermeerse Zaken is verschenen in een verhoogde oplage (7800 exemplaren) en is dikker dan de reguliere nummers van het businessmagazine. Tientallen lokale bedrijven haakten in op het jubileum en presenteren zich in deze uitgave. De lezer krijgt hiermee - nog meer dan in andere edities - een goed beeld van de zakelijke dynamiek in onze stad.

Zoetermeerse Zaken is steeds op zoek naar ‘het dna van de ondernemer’, naar inspirerende initiatieven en naar mogelijkheden om onderwerpen van maatschappelijke relevantie aan business te koppelen. Uit een uitgebreid lezersonderzoek in 2010 bleek dat de lezers veel waardering hebben voor het businessmagazine Zoetermeerse Zaken

Multimediaal platform

Het businessmagazine Zoetermeerse Zaken maakt onderdeel uit van een multimediaal platform. Naast het magazine is er de website www.zoetermeersezaken.nl, waarop het gedrukte magazine ook ‘virtueel bladerbaar’ is, en een digitale nieuwsbriefdienst. Inmiddels, vijf jaar na de lancering van Zoetermeerse Zaken, zijn ook de social media Twitter en Facebook geïntegreerd. De gedrukte uitgave blijft echter de spil in de publiciteitsmix.

Aanmelden voor toezending van Zoetermeerse Zaken kan  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-