DSC 5027-X3

DSC 4751-X2Kopersvereniging De Vogelhoek in Seghwaert bestaat 30 jaar, een mooie reden voor een feestje vonden de leden van de vereniging. Dertig jaar geleden werd de vereniging tijdens de bouw van de woningen aan het Patrijzenveld, Postduivenveld en Pauwenveld opgericht om als kopers van de woningen samen te overleggen. Na de oplevering van de huizen is de vereniging blijven bestaan “om het in de buurt gezellig te houden”, vertelt bestuurslid van het eerste uur Fred Versluis.

DSC 5155-X3Elk jaar worden er buurtfeesten georganiseerd, vooral evenementen voor de jeugd. De bewoners van het eerste uur zijn nu vaak opa en oma geworden en nemen de kleinkinderen weer mee. Het is soms wel lastig om genoeg hulp te vinden bij het organiseren, iedereen heeft het druk, maar de animo voor de activiteiten is nog steeds groot.

Voor het 30-jarig bestaan werd extra groots uitgepakt met een groot Kinderfeest op Burendag. Het mooie herfstweer hielp lekker mee en alle kinderen uit de buurt genoten van de vele activiteiten. Grootste trekker was toch wel de grote zeepglijbaan, lekker hard glijden en van top tot teen onder de zeep bubbels bij de finish aankomen!

 

DSC 4784-X3 DSC 5238-X3

 

Foto's: Gerard van Warmerdam

Kijk voor meer foto's:vwarmerdam.smugmug.com/KinderdagBurendag

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-