Jef 1892Op zondagmiddag 29 september geeft Jeffry Bonnet een concert in de theaterzaal van Restaurant Capadokya gelegen aan de Dorpstraat 114 A in Zoetermeer (Gelegen naast de Pasta Company). 

Speciale gast is Angie, bekend geworden van het televisieprogramma X-Factor waar ze met de meidengroep Rebels Ink het tot de vijfde plaats wist te schoppen. Angie is een geweldige zangeres, samen met Jeffry Bonnet zingt zij het prachtige nummer van Robert Long ‘Jouw armen’.

Jeffry Bonnet zijn repertoire mag bekend zijn, dit jaar reist hij af naar Zuid Frankrijk waar hij zal deelnemen als eregast aan het Jacques Brel concours. Verleden jaar ontvang hij het Ridderschap in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn gehele oeuvre als artiest en zijn 35 jarig vrijwilligerswerk voor verstandelijk gehandicapten in het binnen en buitenland.

In het programma ‘Je chante’ zingt hij chansons van Brel, Becaud, Aznavour, Montand, Piaf, Sonneveld, Hermans, Shaffy en Robert Long.

Zaal open: 12.30, Aanvang:  13.15

Toegang: € 7,50 (incl. koffie/thee)

Speciaal voor de bezoekers is er een theater driegangenmenu samengesteld van € 15,- die u tevens kan bestellen.

Bestellen kaarten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestellen kaarten en diner: 079-3160975/0639773023

Kaarten kun u ook afhalen bij het Theaterrestaurant Capadokya gelegen aan de Dorpstraat 114 A Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-