2013-09-14 groepsfoto

2013-09-14 taartAfgelopen zaterdag was het feest bij Snowworld. Maatjesproject Jong Perspectief vierde alweer het 8 jarig bestaan. Alle vrijwilligers en hun maatjes waren uitgenodigd om dit mee te vieren en deze keer ging iedereen op de latten en daarna ook nog op een snowboard! Een grote uitdaging voor iedereen maar er werd het meest gelachen bij het funtuben.

Na alle inspanningen stond er een BBQ buffet voor iedereen klaar en werd er nog even doorgepraat over alle glijpartijen en ervaringen in de sneeuw. Grenzen zijn verlegd en nieuwe contacten werden gemaakt. Voor veel jongeren maakt het maatjesproject echt HET verschil. Geweldig om te zien dat de maatjes met elkaar zo’n stevige band hebben opgebouwd.

Wilt u meer weten over dit leuke maar vooral zinvolle vrijwilligerswerk kijk dan op onze website www.jongperspectief.nl of bel ons even. Van maandag tot en met donderdag zijn wij van 9.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar, 079-7502233. Jong Perspectief is namelijk altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een jongere een steuntje in de rug te bieden.

-advertenties-

-goede doel-