soetermare

Negen leden van de vrouwen Lionsclub Soetermare hebben zich laten sponsoren voor deelname aan de Leontiens Ladies Ride, een groots georganiseerde fietstocht op 15 september 2013 in Rotterdam Alexander.

De opbrengst van de Leontiens Ladies Ride is bestemd voor de opzet van een inloophuis voor mensen met de eetstoornis Anorexia nervosa en/of Boulimia nervosa. Als ex-anorexiapatiënt is Leontien enorm begaan met (jonge) vrouwen die aan deze eetstoornis lijden. Daarom doet ze haar uiterste best een opvanghuis te realiseren waarin die meisjes en jonge vrouwen worden geholpen in hun strijd tegen deze ziekte.

Temidden van 5000 fietsende vrouwen, hebben de Soetermare vrouwen met veel plezier voor dit goede doel gefietst, genoten van de natuur en van elkaars gezelschap, gezond bezig zijn én met elkaar de finishlijn bereikt na 40 kilometer fietsen! Een prima prestatie. Het weer was de dames goed gezind, want de zon scheen. De Lions vrouwen hadden zich gedurende zes oefentochten op donderdagavonden voorbereid om aan de fietstocht mee te doen.

Resultaat is een donatie van  € 325,00 van de Lionsclub Soetermare voor de Leontien Foundation.  Hopelijk kan Leontien, mede dankzij geld dat ze inzamelt via de Leontien Foundation, al in 2013 de deuren openen van een dergelijke instelling ergens in Zuid-Holland.

-advertenties-

-goede doel-