De serviceclub Kiwanis Zoetermeer de Hoop organiseert op zaterdag 28 september 2013 een leuke ochtend bij Ayers Rock voor 20 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar , die in het bezit zijn van een ZoetermeerPas.

lok-ayersrock2Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers, verenigd in serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder kinderen. Het gaat om een survival activiteit bij Ayers Rock met aansluitend een lunch voor zowel het kind als de begeleider. Wethouder Edo Haan, Financiƫn en Sociale Zaken, brengt om 11.15 uur een bezoek aan Ayers Rock om op een leuke en informele wijze met de kinderen kennis te maken.

De activiteit begint om 09.15 uur en is 13.00 uur afgelopen.

Aanmelden voor 19 september 2013!!

Er is beperkt plek, dus reageer snel en maak kans op een gratis deelname aan een leuke en sportieve ochtend. Kinderen kunnen zich aanmelden voor zaterdag 19 september 2013 samen met een verantwoordelijk en begeleidende ouder/verzorger. Deze begeleider (minimaal 1 persoon van boven de 18 jaar per 2 kinderen) doet niet mee aan de survival activiteit  maar luncht wel gezellig mee en koffie, thee en frisdrank zijn voor de begeleider de hele ochtend aanwezig.

Aanmelden kan per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiterlijk 25 september 2013 ontvangt men bericht of de kinderen kunnen deelnemen.

Meer informatie over de aanmelding, de voorwaarden en het programma is te vinden op de website www.kiwanis.nl/zoetermeerdehoop.

Drie zaken zijn van belang:

1.     De kinderen dienen de volgende gegevens te mailen: naam, leeftijd, contactgegevens, adres, naam, adres en e-mailadres begeleider.  De gegevens van de kinderen moeten overeenkomen met de gegevens op de ZoetermeerPas.

2.     De kinderen dienen de de ZoetermeerPas en voordeelCheque 17 van de ZoetermeerPas mee te nemen op 28 september anders is gratis deelname helaas niet mogelijk.

3.     De kinderen moeten fysiek in staat zijn deel te nemen aan de survival hindernis baan en een set extra (droge) kleding en een handdoek is wenselijk.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente, Ayers Rock en enkele andere Zoetermeerse ondernemers.

-advertenties-

-goede doel-