romeo

Romeo en Julia openen het nieuwe theaterzeizoen in het Kwadrant Theater, met bijzondere voorstelling waar klassiek en modern elkaar ontmoeten. Romeo meets Julia is een bewerking van het alombekende verhaal, waar de teksten van Shakespeare in 'eere' worden gehouden, maar het verhaal een moderne twist krijgt. Voor dit bijzondere project wordt niet alleen gebruik gemaakt van de toneelzaal in het Kwadrant Theater, maar ook de parkeerplaats, foyer en hal worden als podium ingezet. Een nieuwe vorm van totaaltheater, waarbij de randen van de theaterwetten tot het uiterste worden opgezocht!

ROMEO MEETS JULIADe jaarlijkse voorstellingen in het Buytenpark konden dit jaar door gebrek aan subsidies niet door gaan. In plaats daarvan is Romeo meets Julia nu de grote opener van het nieuwe theaterseizoen. Het artistieke team heeft deze kans aangegrepen om van de voorstelling een unieke locatievoorstelling te maken in en om het Kwadrant Theater. Met scènes op meerdere locaties in het theater zal de bezoeker zich gedurende de avond door verschillende zalen verplaatsen en krijgt daardoor een zeer speciale belevenis voorgeschoteld. Met ondersteuning van de geweldige cast en crew is Romeo meets Julia een spetterende voorstelling, die je meeneemt in de reis van onbereikbare liefde, haat en vriendschap.

Romeo meets Julia knalt het nieuwe theater seizoen in en is te zien van 12 tot en met 29 september in het Kwadrant Theater te Zoetermeer. 27,28 en 29 september zijn optievoorstellingen en zullen pas later in de verkoop gaan.

Kaarten kosten € 15,- en zijn te reserveren via www.greg-baud.nl .

Wees welkom bij Verona's underground

Wie van u allen zou nu niet willen dansen?

Wie zich hier nuffig toont heeft zeker eksterogen!

-advertenties-

-goede doel-