spertocht perron 28Iedere woensdagmiddag is er de kinderclub van Perron 28 in Oosterheem voor kinderen van 4 t/m 9 jaar, van 14.00-15.30 uur. Elke middag een mooi verhaal, samen zingen en knutselen, spelletjes, toneel, tekenen. Als de blauwe vlag uithangt is het een verhaal uit de Bijbel, als de gele vlag wappert is het een verhaal uit een ander boek.

Woensdag 18 september is weer de eerste kinderclub van dit seizoen, met een speciale fotospeurtocht door de wijk. De kinderclub wordt begeleid door vier vaste vrijwilligers die zich er elke woensdag weer voor inzetten om de kinderen een leuke middag te bezorgen.

Wilma van Hengel, missionair opbouwwerker perron 28, vertelt: “De vrijwilligers leiden elkaar op, zo komen bijvoorbeeld een aantal van de vaste vrijwilligers uit het onderwijs en zij geven hun kennis weer door aan de andere vrijwilligers. Zo is er onder andere een cursus verhalen vertellen gestart.”

Wilma: "Het is samen plezier maker, maar ook samen delen en aandacht verdelen hoort er ook bij. Wij vinden het erg leuk om de kinderen te leren kennen. Als ik ze dan in de wijk zie kan ik een praatje met ze maken".

Perron 28 is te vinden aan de Maasstroom 28, 2721 BB Zoetermeer. www.perron28.nl 079-3603352

 

 

-advertenties-

-goede doel-