PICT0229Zaterdag 14 september is Stichting Dierenopvang Bosnië bij ’t Dierenparadijs, Dorpsstraat 75, aanwezig. Ze staan met een stand waar je informatie kan krijgen over wat de stichting precies doet. Stichting Dierenopvang Bosnië richt zich vooral op het structureel oplossen van problemen in Bosnië zelf. Door sterilisatie, educatie en samenwerking met lokale organisaties en overheid richten ze zich op een constructieve en toekomst gerichte manier van werken. De opbrengsten die ze uit donaties verkrijgen gaan naar sterilisatie projecten in Bosnië.

Omdat het bijna dierendag is vraagt 't Dierenparadijs om steun voor deze stichting. Tijdens de standdag staat er een bak in de stand waar van alles in gedoneerd kan worden, om de honden en katten in Bosnië een keer wat extra's te kunnen geven. In de bak kunnen bijvoorbeeld snacks, voer, antivlooienmiddelen of speeltjes gedoneerd worden (deze bak staat t/m dierendag (4 oktober) bij ’t Dierenparadijs in de winkel. Stichting Dierenopvang is ook erg blij met oude dekens (geen dekbedden), vervoerskoffers, benches, riemen en halsbanden of voerbakken. Tijdens de standdag zijn er voor de kinderen verschillende leuke activiteiten te doen, zoals grabbelton, lolliespel en een loterij.

't Dierenparadijs heeft gekozen om deze stichting Dierenopvang Bosnië te helpen omdat zij het heel goed vinden om te zien dat deze stichting de problemen in Bosnië zelf aanpakt. De honden worden gecastreerd of gesteriliseerd zodat er minder pups geboren worden. Er zijn veel goede doelen die zwerfdieren uit allerlei landen naar Nederland toe halen om ze hier te herplaatsen. Maar de Nederlandse asielen zitten al vol genoeg. Door Stichting Dierenopvang Bosnië te steunen sla je 2 vliegen in 1 klap. Je helpt het aantal zwerfdieren in Bosnië te verminderen en de dieren in de Nederlandse asielen hebben eerder kans op een nieuw baasje.

Voor meer informatie over Stichting Dierenopvang Bosnië , www.hondenopvang.com

-advertenties-

-goede doel-