CKC 100 gratis workshops 2013 -1 CKC 100 gratis workshops 2013

Afgelopen woensdag 4 september opende het CKC haar deuren voor iedereen die wilde meedoen aan een van de 100 gratis workshops. Kinderen, jongeren en volwassenen stonden al vroeg op de stoep om deel te nemen aan hun favoriete workshop op het gebied van muziek, dans, theater, musical, beeldende kunst en nog veel meer. Gedurende de dag heeft het CKC ruim 800 deelnemers mogen verwelkomen. Veel deelnemers waren zo enthousiast dat ze zich meteen hebben aangemeld voor een cursus.

20130904-1330De redactie van Zoetermeer actief had zich opgegeven voor een workshop digitale fotografie. In de leerzame workshop werd al snel duidelijk dat een goede camera slechts één van de onderdelen is die benodigd zijn om een goede foto te maken! Vooral goed kijken is belangrijk, net de goede hoek vinden of een mooi bankje om op de voorgrond te zetten kan al het verschil maken tussen een aardig kiekje en een echt goede foto. Na de introductie en technische uitleg werd in de workshop ook in de praktijk geoefend, al fotograferend leer je het meest!

De fotografen van Zoetermeer Actief waren in ieder geval al enthousiast!

Meegedaan en wil je verder?

Heb je afgelopen woensdag meegedaan met een van de workshops en wil je graag verder? De lessen beginnen vanaf 9 september dus meld je gauw aan op www.ckc-zoetermeer.nl .

Voor meer informatie over cursussen bel je naar het serviceteam 079-3161411.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-